Снимки на хот-хеча бяха публикувани в социалните мрежи

Вече е напълно ясно как ше изглежда новото поколение на хот-хеча Renault Megane RS следующего поколения. Снимки на автомобила се появиха на страницата Virtuel-car в социалната мрежа Facebook.
Разкриха напълно външността на новото Renault Megane RS
Досега в интернет бяха публикувани патентни изображения на модела, както и снимки на неговия интериор. Покритият с камуфлаж прототип също позира пред фотографите, след като направи няколко обиколки по улиците на Монте Карло под управлението на пилота от тима на Renault във Формула 1 – Нико Хюлкенберг.
По предварителна информация, хот-хечът ще получи 2,0-литров бензинов турбомотор с мощност 300 к.с., който е комбиниран с роботизирана скоростна кутия с два съединителя. Автовобилът ще бъде с предно предаване, но ще разполага със завиващи задни колела и диференциал с повишено триене на предната ос.
Разкриха напълно външността на новото Renault Megane RS
Предшественикът на Megane RS се продаваше до миналата година. Той разчиташе на мотор с 265 к.с., като при пистовата версия мощността достига до 275 к.с. Ускорението от 0 до 100 км/ч при тази машина отнема 6 секунди.
Снимки: Facebook

Знаете ли, че има: