Ивайла Бакалова все не намира човек, с когото да сподели живота си, разбра HotArena.
Красавицата, която чукна 36 години преди няколко седмици, вече три лета не може да се похвали с гадже. За това пък бившата манекенка си живее живота и видимо не страда прекалено от самотата си.
„Нямам човек до себе си, но това изобщо не ме притеснява. Чувствам се страхотно. Посветила съм се на себе си и приятелите си. Никога не съм се чувствала по-смислена”, отсича красавицата.
През последните няколко години Ивайла бе особено потайна по отношение на личния си живот. Ситуацията не се промени много и след като красавицата замина за чужбина. През 2014 г. миската стегна куфарите, отегчена от живота си и избяга от София в посока Дубай. От тогава двете с щерка и Рая почти не се пробират у нас. Изключение правят големи празници, когато събират малко повече почивни дни и посещават няколкото си останали приятели и близки в столицата.


Тази година Ивайла избра да прекара рождения си ден на френската Ривиера, но така и не се прибра до София. Събра се с приятели зад граница и поля изминалото време със скъпи напитки. За всички обаче ясно си личеше, че сред гостите на партито ѝ няма по-специален на сърцето ѝ мъж.

Миската признала, че не ѝ е до това и с времето се е огорчила от контактите си със силния пол. Славата ѝ отблъсквала тези, които били по-плахи и податливи на общественото мнение, а нахалниците често я искали, само, за да се изфукат с нея.
Навярно за това коронясаната красавица предпочита да общува с чужденци, вместо с български мъже. Сред тях намирала повече изискани господа. Ивайла била категорична, че не се занимава с българи, колкото и влиятелни да са те.


Макар в последните 3 години миската да не се е прибирала за дълго в България, нито тя, нито дъщеря ѝ Рая страдат много от живота си на емигрант.
Откакто са в Дубай, двете се забавляват много по-свободно, отколкото у нас. Не се безпокоят, че някой непрекъснато ги следва по петите с нескрито любопитство и не дават отчет пред бащата на госпожицата – Румен Гайтански. Единственото изискване на бизнесмена, за да продължава да помага с пари за луксозния живот на двете, е момичето да не изоставя ученето и да не се подлъгва по лъскавия живот на милионерска наследница.


Междувременно двете с популярната ѝ майка се радват на добър стандарт на живот и заради новата работа, с която Ивайла Бакалова си изкарва прехраната. През последните години драматично смени своя фокус в професионално отношение и вече не ще и да се сети за годините, в които участваше в ревюта срещу направо мизерни хонорари.

My grown girl ❤️❤️❤️@raia.g ❤️❤️❤️

Публикация, споделена от Ivaila Bakalova (@ivailabakalova) на

Знаете ли, че има: